Swanegat 5, 5595 CV LEENDE | Nederland +31 6 22458702

Diensten

Bedrijfsautomatisering is maatwerk. Wij ondersteunen uw organisatie in dit proces naar behoefte. Onderstaand een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw vragen en de huidige stand van zaken, bepalen we het juiste ‘instapmoment’.

IT Strategie

Wij helpen bedrijven beheerst te groeien door middel van IT innovatie. Samen verkennen én realiseren we nieuwe ideeën en innovatieve mogelijkheden.

ERP Implementatie

Vanuit de procesdecompositie zetten we het implementatietraject in de steigers. Wij ondersteunen uw organisatie naar behoefte met project management, inrichting(skeuzes), testen, opleiding, datamigratie en GoLive support.

Business Process Modeling

Met onze functionaliteitenscan brengen wij de huidige processen én verbeterpunten in beeld. Vervolgens vertalen wij de geoptimaliseerde bedrijfsprocessen naar automatisering.

Business Intelligence

Op zowel management- als operationeel niveau is behoefte aan voldoende en betrouwbare bedrijfsinformatie. Wij definiëren en ontsluiten deze informatie via praktische rapportages en dashboards.

ERP-Software selectie

De kernfunctionaliteiten van een ERP platform zijn dienend aan uw bedrijfsprocessen. Wij begeleiden uw organisatie in het maken van de juiste afwegingen en keuzes.

OrganisatieOntwikkeling

De implementatie van een ERP systeem biedt uw organisatie een uitgelezen kans om processen en taakverdeling af te stemmen op de huidige én toekomstige situatie. Wij begeleiden dit proces van A tot Z.