Swanegat 5, 5595 CV LEENDE | Nederland +31 6 22458702

Over ons

Wij werken vanuit een diepgewortelde passie voor processen. Dit vertaalt zich in een brede kijk op organisaties, automatisering en alles wat daarbij komt kijken. Het doel van uw organisatie vormt ons vertrekpunt. Met deze focus gaan wij op zoek naar de meest passende IT-oplossingen voor uw situatie.

Wie we zijn

DBT biedt expertise binnen de driehoek automatisering / processen / organisatie. Wij beschikken over de vereiste expertise en uitvoerige ervaring aan klantzijde. Zo realiseren wij meetbare resultaten voor onze klanten.

Onze Missie

Klantwaarde creëren door de inzet van innovatieve software en deze borgen in de processen en de afdelingen. Op deze manier komt de unieke kracht van uw organisatie naar boven waardoor u zich kunt onderscheiden in de markt waarin u opereert.

Onze Visie

Met de juiste IT strategie en relevante inzet van de (innovatieve) applicaties kunt u uw processen optimaal inrichten en op elkaar afstemmen. Met kwaliteit als uitgangspunt behaalt u op deze manier duurzaam resultaat én rendement.

Over DBT Consulting

DBT Consulting is een adviesbureau met expertise binnen de driehoek automatisering – processen – organisatie.

Wij leggen de link tussen uw bedrijfsprocessen en ERP-functionaliteiten. Dankzij onze jarenlange ervaring, zowel in de lijn als met het begeleiden van vele ERP-implementaties, hebben we de valkuilen en kansen scherp in beeld.

Als team hebben we specialistische kennis in huis op het gebied van onder meer (productie)logistiek, service & maintenance, verhuur, dealer-management en de uitzendbranche.

Wij maken deel uit van een grote groep vakspecialisten, zoals de Dynamics Society; de grootste freelance netwerkorganisatie op het gebied van dynamics in de Benelux. Gezamenlijk ondersteunen we complete implementatie- en migratietrajecten voor het Dynamics platform. Kijk voor meer informatie op www.dynamicssociety.com.

Business Consultancy & ERP management

  • Deskundig

  • Betrouwbaar

  • Betrokken

Wederzijds vertrouwen is wat mij betreft de basis van een succesvolle samenwerking.

Business Consultancy & Project Management

Roel van Balen

Sr. Business Consultant

“Mijn ervaring met ERP-systemen gaat 20 jaar terug. Na de nodige management ervaring in de lijn besloot ik me te specialiseren in procesmodelering en -optimalisatie. Sinds 2016 werk ik als zelfstandig ERP-projectleider. Vanuit deze rol heb ik inmiddels tientallen ERP-implementaties aan klantzijde mogen begeleiden. Als business consultant ondersteun ik daarnaast uiteenlopende projecten voor diverse IT partners. Dankzij deze mix van kennis en ervaring heb ik een brede kijk op ERP-implementaties ontwikkeld. Die zet ik graag in voor het ERP traject in uw organisatie.”

+31 622458702

19 jaar

Dynamics ervaring

10+

ERP implementaties

10+

Tevreden klanten

103

zakelijke tosi's

Onze partners

DBT Consulting is aangesloten bij de Dynamics Society; een Nederlandse organisatie van freelance Microsoft Dynamics professionals. In de Dynamics Society zijn alle benodigde disciplines vertegenwoordigd voor een volledige en professionele implementatie van het Dynamics platform (D365).

DBT Consulting werkt intensief samen met IT your mind; een internationaal trainingsbureau dat opleidingen verzorgt voor onder andere D365 en diverse andere Microsoft producten. Daarnaast kunt u de volledige helpdesk-functie bij ITYM onderbrengen.

Onze Kernwaarden

Kernwaarden die ons onderscheiden

Kwaliteit

Door project management, focus en volhardendheid bieden wij uw organisatie hoogwaardige dienstverlening.

Onafhankelijkheid

DBT Consulting is volledig onafhankelijk wat betreft IT-oplossingen en IT-partners. Uw vraag is richtinggevend.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons top-prioriteit. Dit vertaalt zich in goede afstemming en korte lijnen.

Klantrelatie

Wij gaan voor een duurzame klantrelatie en hechten daarom veel waarde aan betrouwbaarheid en integriteit.

Innovatieve oplossingen

We creëren kansen met bestaande, innovatieve applicaties die passen bij uw wensen en organisatie.

Duurzaam resultaat

Duurzaam resultaat begint met een stip op de horizon en een goed doordachte IT road map. Hier ligt onze kracht!

Wat onze klanten zeggen

Wij houden van eerlijke feedback, maar delen ook graag onze successen. Een kleine bloemlezing.

Mark Smits

Roel heeft afgelopen periode Smitma geholpen met de transitie naar een nieuwe organisatie. Smitma wordt klaargestoomd naar een meer digitale marketing organisatie dat moet leiden tot een stevige groei.

Mark Smits

Eigenaar Smitma
Guus van der Paalen

DBT Consulting heeft ons in het gehele ERP traject begeleid. Van het in kaart brengen van de processen, softwarekeuze, het inrichten van de processen tot en met het opleiden van de gebruikers. Mede door de operationele drukte heeft DBT ons volledig ontzorgd.

Guus van der Paalen

Eigenaar GP Equipment
Mathieu van Kortenhof

Op advies van DBT Consulting zijn we overgestapt naar de BI-Suite PowerBI. Roel heeft het gehele BI-project begeleid vanaf de verkenning van de informatiebehoefte tot en met het realiseren van de mogelijke dashboards en onderliggende rapportages

Mathieu van Kortenhof

Directeur Eigenaar Hytorc Benelux

Behoefte aan een ERP projectleider?