Swanegat 5, 5595 CV LEENDE | Nederland +31 6 22458702

Behoefte aan een ervaren ERP projectleider?

ERP-implementatie is voor veel bedrijven een stip op de horizon. Vaak ontbreekt het hen aan tijd, capaciteit en/of kennis om het proces efficiƫnt en voortvarend op te pakken.

ERP-implementaties zijn complexe projecten waarbij twee werelden bij elkaar moeten worden gebracht. De specifieke processen en wensen vanuit de organisatie moeten bij de ERP leverancier scherp op het netvlies komen. Als organisatie wilt u het maximale uit het systeem halen door zich grondig in de mogelijkheden van de gekozen applicatie te verdiepen. Daarnaast moet ook nog ‘even’ alle relevante informatie via datamigratie in het nieuwe systeem terecht komen.

In de praktijk zie je ERP-trajecten vaak voortijdig stranden of verzanden in sub-optimale oplossingen. Een integrale voorbereiding is essentieel om tijdens het project niet voor onvoorziene uitdagingen te komen staan.

Wij zijn gewend deze uitdaging aan te gaan binnen de gestelde randvoorwaarden van tijd en budget. Met onze ervaring kunnen we voorkomen dat in het voortraject essentiƫle functionaliteiten over het hoofd worden gezien.

Herkent u bovenstaande en heeft u binnenkort behoefte aan een ervaren ERP-projectleider? Neem gerust contact op voor een informeel gesprek. T: 06-22458702