Swanegat 5, 5595 CV LEENDE | Nederland +31 6 22458702
TPS Levert

TPS gaat live met recruitment software van OTYS

TPS is een vooruitstrevend uitzendbureau voor projecten in de utiliteits-, infra-, offshore-, maritieme en industriële sector (tps-levert.nl).

Na een intensief softwareselectietraject is TPS live gegaan met de applicatie van OTYS. OTYS is een innovatief Recruiting Technology Platform voor (internationale) werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en corporate recruiters.
De gerealiseerde oplossing ondersteunt alle werving- en selectieprocessen waarbij een volledig geïntegreerde ‘werken-bij’ website is opgeleverd. Naast alle verkoopprocessen worden tevens de benodigde processen voor de ‘onboarding’ van de buitenlandse kandidaten volledig ondersteund.

Bij de implementatie is de integrale implementatiemethode van DBT Consulting gehanteerd. Vanuit een intensieve scoping van de basisprocessen zijn alle subprocessen door de key users intensief ingericht, getest en opgeleverd. Deze aanpak heeft geleid tot een beheerste Livegang waarbij TPS nu volledig klaar is voor de volgende groeifase.

• Voor meer informatie over implementatie, zie https://dbtconsulting.nl/erp-implementatie/

• Voor meer informatie over OTYS, zie website: https://www.otys.nl/